foto

Morgan Farley

  • nar. 3.10.1898
    Mamaroneck, New York, USA
  • zem. 11.10.1988 (90 let)
    San Pedro, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Charlie and the Great Balloon Chase (TV film)
1979 Beanes of Boston (TV film)
Dreamer
Valentine (TV film)
Vlak naděje (TV film)
1978 Nebe může počkat
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
1977 Eleanor and Franklin: The White House Years (TV film)
Smrtelný zásah (TV film)
1976 Bijásek
Poslední magnát
Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1975 Konečně láska
1973 Soylent Green
Štír
1971 Chlupatý poradce
Kouzelná slečna Priceová
1969 Hello, Dolly!
1954 Jivaro
1953 Julius Caesar
Remains to Be Seen
1952 Angel Face
Love Is Better Than Ever
My Wife's Best Friend
The Wild North
V pravé poledne
1951 Double Crossbones
Goodbye, My Fancy
Sealed Cargo
The Lady from Texas
The Strange Door
Tomorrow Is Another Day
1950 Barricade
Guilty of Treason
The Man Who Cheated Himself
1949 Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff
Bride of Vengeance
Flamingo Road
Manhandled
Special Agent
That Forsyte Woman
Top o' the Morning
1948 Behind Locked Doors
Macbeth
Open Secret
The Scar
The Walls of Jericho
The Winner's Circle
You Were Meant for Me
1947 Džentlemanská dohoda
1934 Beloved
1930 A Man from Wyoming
Men Are Like That
Only the Brave
Slightly Scarlet
The Devil's Holiday
1929 Half Marriage
The Greene Murder Case
The Love Doctor
The Mighty

TV seriály

1975 Phyllis (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Sláva Omegy (S02E25)
1967 Star Trek (TV seriál)
Návrat Archonců (S01E22)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace