foto

Jon Lormer

  • nar. 7.5.1906
    Canton, Ohio, USA
  • zem. 19.3.1986 (79 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Beyond the Next Mountain
1983 The Healing
1982 Creepshow
1981 The Boogens
1980 Zapomenuté město na Planetě opic (TV film) - a.z.
1979 Golden Gate Murders, The (TV film)
1978 With This Ring (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
Rooster Cogburn
1974 Gun and the Pulpit, The (TV film)
1972 Lassie - Hlas naděje (TV film)
1971 Doctors' Wives
1970 Getting Straight
1969 Strom poznání
1968 If He Hollers, Let Him Go!
1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!
1966 Dawn of Victory
Dimension 5
Krásné šílenství
Strážní loď Sand Pebbles
The Singing Nun
1965 Star Trek: Klec (TV film)
Two on a Guillotine
Zebra in the Kitchen
1964 A Tiger Walks
Dead Ringer
Kisses for My President
One Man's Way
Youngblood Hawke
1962 The Wonderful World of the Brothers Grimm
1961 Ada
Comancheros
1960 Pollyanna
Where the Boys Are
1959 Altánek
Career
Destination Space (TV film)
1958 Chci žít!
Girls on the Loose
Matchmaker, The
Rally 'Round the Flag, Boys!
Z pekla do Texasu

TV seriály

2019 Star Trek: Discovery (TV seriál) - a.z.
If Memory Serves (S02E08) - a.z.
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Loose Change (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Dirty Sally (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 The Delphi Bureau (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Její příležitost (S01E05)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Neboť svět je dutý a já se dotkl nebe (S03E10)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Návrat Archonců (S01E22)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
1965 Branded (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Jess-Belle (S04E07)
1962 Empire (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Last Rites of Jeff Myrtlebank (S03E23)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Dust (S02E12)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Hot Off the Wire (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Execution (S01E26)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
1951 Miss Susan (TV seriál)
1950 Nash Airflyte Theatre (TV seriál)
Sure As Fate (TV seriál)
1949 The Goldbergs (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace