foto

Rikke Louise Andersson

  • nar. 13.2.1972 (48 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ninna
Så længe jeg lever
2017 Alle for tre
2015 O kuřatech a lidech
2014 Třídní sraz 2 - pohřeb
2013 Belinda Beautiful
2012 Svatba mezi citróny
2011 Mrakodrap
2010 Lepší svět
Můj nejlepší nepřítel
Pravda o mužích
2007 Anja og Viktor - brændende kærlighed
Bílá noc
Karlas kabale
2004 Den gode strømer
2000 Fruen på Hamre
Love Birds
The Wake
1999 Bleeder
Lost Weekend
1997 Royal Blues
1996 Mørkeleg
1995 Kun en pige
Poslední hodina
1994 Nattevagten

TV seriály

2015 Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2014 Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2013 Kødkataloget (TV seriál)
2012 Rita (TV seriál)
Anarkisten (S01E03)
Idealisten (S01E01)
2011 Naprostá nejistota (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky