foto

Esben Dalgaard

  • nar. 3.7.1976 (44 let)
    Vejle, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vores mand i Amerika
2019 Domino
Hacker
2018 Země ze skla
2017 Exfrun
2016 Pokrevní bratrství
2015 Dcera čarodějky
2014 1864 - Brødre i krig
Když zvířata sní
Mekanikerne
Třídní sraz 2 - pohřeb

TV seriály

2020 Hånd i Hånd (TV seriál)
Store beslutninger (S02E08)
Nyt håb (S02E07)
Familieturen (S02E06)
další epizody (8)
2019 Tinka og Kongespillet (TV seriál)
Mennesket fra Søgaard (E24)
Nissernes dronning (E23)
Troldeglas (E22)
další epizody (24)
Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (6)
Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (9)
2018 Hånd i Hånd (TV seriál)
Drømmehuset (S01E08)
Utroskab (S01E07)
Jul (S01E06)
další epizody (8)
The Team (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2016 Pospolu v rozvodu (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Juleønsket (TV seriál)
Glade jul (E24)
Det store opgør (E23)
Dæmonhjertet (E22)
další epizody (22)
Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 Livvagterne (TV seriál)

Dokumentární

2017 En fremmed flytter ind

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky