foto

Arthur Acuña

  • nar. Filipíny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Watch List
2018 Goyo: The Boy General
2015 Generál Luna
2014 Bang Bang Alley
2013 Diplomat Hotel, The
Kabisera
Woman of the Ruins
2012 Bourneův odkaz
Posas
Strangers, The
2005 Rigodon
2001 Batang West Side
2000 Prince of Central Park

TV seriály

2017 The Good Son (TV seriál)
2013 Cassandra: Warrior Angel (TV seriál)
2012 Magpakailanman (TV seriál)
2011 Maria la del Barrio (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Bez mrknutí oka (S04E21)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Adam 55-3 (S03E05)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Untitled (S10E20)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Pro Se (S06E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace