foto

Robin Roberts

  • nar. 23.11.1960 (59 let)
    Tuskegee, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 LEGO® Ninjago® film
2015 Ladíme 2
2013 Návaly pod košem
2000 Láska a basket
1998 Nejlepší hráč

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
This is America (S02E02)
2018 Empire (TV seriál)
Sweet Sorrow (S04E12)
2012 Nashville (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)

Dokumentární

2020 Born Wild: The Next Generation (TV seriál)
2019 One Day at Disney (TV seriál)
One Day at Disney

Hudební videoklipy

2014 Sia - You're Never Fully Dressed Without a Smile (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Oscar's Red Carpet 2015 (TV pořad)
2014 Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
2013 Oscar's Red Carpet 2013 (TV pořad)
2012 Oscar's Red Carpet 2012 (TV pořad)
2010 Postavte se rakovině (TV pořad)
2009 Oscar's Red Carpet 2009 (TV pořad)
2008 Stand Up to Cancer (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Walt Disney World Christmas Day Parade (TV pořad)
2002 Walt Disney World Christmas Day Parade (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky