foto

Marjorie Lord

  • nar. 26.7.1918
    San Francisco, California, USA
  • zem. 28.11.2015 (97 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 The Pirate (TV film)
1975 Missing Are Deadly, The (TV film)
1966 Špatné číslo
1955 Thunder Over Sangoland - a.z.
1954 Port of Hell
1953 Down Laredo Way
Mexican Manhunt
Rebel City
1951 Stop That Cab
Valparaiso Story, The
1950 Cesta k úspěchu
Chain Gang
The Lost Volcano
1949 Air Hostess
Masked Raiders
1948 The Argyle Secrets
The Strange Mrs. Crane
1947 New Orleans
1943 Flesh and Fantasy
Hi, Buddy
Johnny Come Lately
Shantytown
Sherlock Holmes in Washington
The Adventures of Smilin' Jack
1942 About Face
Escape from Hong Kong
Moonlight in Havana
Timber!
1939 Middleton Family at the New York World's Fair, The
1938 Girls' School
1937 Border Cafe
Forty Naughty Girls
Hideaway
High Flyers
On Again Off Again

TV seriály

1987 Sweet Surrender (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1970 Make Room for Granddaddy (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1957 The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
China Smith (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The Magnavox Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)
Your Show Time (TV seriál)
1947 Public Prosecutor (TV seriál)

TV pořady

1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace