foto

Phyllis Diller

  • nar. 17.7.1917
    Lima, Ohio, USA
  • zem. 20.8.2012 (95 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Family Dinner
2006 Casper a strašidelná škola (TV film)
Zapomeň na to
Úžasný Harold
2004 Motocross Kids
West From North Goes South
2002 Hip! Edgy! Quirky!
Last Place On Earth, The
2001 Hledač talentů (TV film)
2000 Everything's Jake
1999 Louskáček
The Debtors
1998 Život brouka
1997 Peoria Babylon
1995 Young Comedians (TV film)
1994 Mlčení šunek
1993 The Perfect Man
1991 Krchov
1990 Louskáček
Pucker Up and Bark Like a Dog
Sněhurka a jak to bylo dál
1988 Doctor Hackenstein
1987 Alice a čarovné zrcadlo (TV film)
1982 Pink Motel
1981 Bob Hope Funny Valentine Special, The (TV film)
1979 A Pleasure Doing Business
The Muppets Go Hollywood (TV film)
1978 Christmas at Walt Disney World (TV film)
1976 Joys (TV film)
1975 Vstupte
1973 Shape of Things, The (TV film)
1971 Mooch Goes to Hollywood (TV film)
1970 Mad, Mad, Mad Comedians, The (TV film)
1969 The Adding Machine
1968 Did You Hear the One About the Traveling Saleslady?
Jack Benny's Bag (TV film)
Kde vzít za války pivo
1967 Mad Monster Party?
Osm na útěku
1966 Jack Benny Hour, The (TV film)
The Fat Spy
Špatné číslo
1961 Třpyt v trávě

TV seriály

2007 Griffinovi (TV seriál)
Padre de familia (S06E06)
Peter a jeho otec (S05E10)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Fotr Tucker (S05E02)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2002 Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
Life with Bonnie (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Mrs. Piggle-Wiggle (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Gong Show, The (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
Uncle Croc's Block (TV seriál)
1972 David Steinberg Show, The (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 Mickeyho přátelé (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 That's Life (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2012 Carol Channing: Larger Than Life
2011 Looking for Lenny
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
The Found Footage Festival: Volume 4
2008 Pioneers of Television (TV seriál)
2006 Kdo zabil elektromobil?
2004 Goodnight, We Love You
2003 Gong Show: The E! True Hollywood, The (TV film)
2002 Art of Darkness: A Night Gallery Retrospective (TV film)
Bitter Jester
2000 Tiny Tim: The E! True Hollywood Story (TV film)
1999 20th Century: Yesterday's Tomorrows, The (TV film)
Let Me In, I Hear Laughter
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1994 Bob Hope: Happy 91st Birthday, Bob (TV film)
Hollywood Women (TV seriál)
1991 Wisecracks
1990 Horror Hall of Fame, The (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
1984 The Great Standups (TV film) - a.z.
Unrehearsed Antics of the Stars (TV film)
1975 Lion Roars Again, The
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)
1968 Rowan & Martin at the Movies
Silent Treatment

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 100 Years of Hope and Humor (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Last Comic Standing (TV pořad)
The Real Roseanne Show (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
Tribute to Barbra Streisand, A (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The Very Best of the Ed Sullivan Show 2 (TV pořad) - a.z.
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 America's Tribute to Bob Hope (TV pořad)
Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1987 Jonathan Winters: On the Ledge (TV pořad)
1986 Bob Hope's High-Flying Birthday (TV pořad)
The New Hollywood Squares (TV pořad)
1985 Circus of the Stars #10 (TV pořad)
Larry King Live (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
TV's Funniest Game Show Moments (TV pořad)
1983 Circus of the Stars #8 (TV pořad)
1982 Women I Love: Beautiful But Funny (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1972 The Julie Andrews Hour (TV pořad)
The Ken Berry 'Wow' Show (TV pořad)
1971 Pearl Bailey Show, The (TV pořad)
The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
Music Hall (TV pořad)
Swing Out, Sweet Land (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Jim Nabors Hour (TV pořad)
The Liberace Show (TV pořad)
1968 Beautiful Phyllis Diller Show, The (TV pořad)
It Takes Two (TV pořad)
The Dick Cavett Show (TV pořad)
1967 Dateline: Hollywood (TV pořad)
Laugh-In (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
The Pat Boone Show (TV pořad)
1966 The Milton Berle Show (TV pořad)
1965 P.D.Q. (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace