foto

Eaddy Mays

  • nar. Huntington, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Redeemed
2013 The Restless
2012 Kóma (TV film)
Tajný agent v sukni
The Collection
2009 Zrození šampióna

TV seriály

2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Zatmění Měsíce (S03E12)
Rozpolcený (S03E05)
Rozpoutané zlo (S03E04)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Fúrie (S02E10)
Oslava (S02E09)
Párty (S02E08)
další epizody (9)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Zákony lovce (S01E12)
Úplněk (S01E08)
Poznám kdy lžeš (S01E05)
další epizody (5)
2010 Army Wives (TV seriál)
Homefront (S04E03)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Vcítění (S01E01)

Host

TV pořady

2007 It's Supernatural (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky