Reklama

Reklama

Tajný agent v sukni

  • Česko Madea vás ochrání (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

George žije skoro dokonalý život. Pak je ale obviněn ze zpronevěření peněz a musí do ochrany svědků, aby mohl svědčit proti mafii, která ho zradila. Nejde ale o jen tak obyčejnou ochranu svědků... George pracuje pro jednu společnost jako finanční ředitel, když se jednoho dne dozví, že šlo jen o praní špinavých peněz pro mafii. Firma se zhroutila a všichni utekli, kvůli tomu přišly některé charity o své investice ve firmě. George i celá jeho rodina byli přijati do programu ochrany svědků, ale protože jim hrozí velké nebezpečí, nesmí být umístěni na místa běžně používaná FBI. Brian, který pracuje pro FBI, rodinu umístí ke svojí tetě a otci. Madea se rodiny ujala jen kvůli penězům. Georgeova rodina není z nového bydlení vůbec nadšená, nejhůře to nese dcera Cindy, která se neustále hádá se svojí macechou Kate. George je neustále u Briana v kanceláři a snaží se mu pomoct případ vyřešit. George chce vrátit peníze i charitám a také Jakovi, který je Brianův kamarád a do firmy George investoval peníze, které mu svěřil jeho otec na splacení hypotéky na kostel, kde je pastorem. Zatímco jsou George a Brian pořád v práci, Kate se doma musí vypořádat se Cindy, která je velmi drzá a leze na nervy Madee. Madea ji nakonec napraví tak, že ji nechá chvíli si myslet, že jí celá rodina zemřela. Cindy se už pak jako nevychovanec nechová. S Georgem také přišla k Madee domů jeho senilní matka, která v Brianově otci poznala svého milence z mládí. Joe se tomu nejprve brání, ale pak si vzpomene. Nakonec vyjde najevo, že George je jeho syn. Joe si vytváří dobrý vztah hlavně s Howiem, kterému často chybí otec... Brianovo a Georgovo pátrání nejprve nikam nevede, ale George pak jednoho dne osvítí něco v kostele a on pochopí, kam šla část zpronevěřených peněz. George účet našel a okamžitě chce všechny peníze z něj převést na účty charit. Brian s tím ale nesouhlasí, ten to chce udělat oficiálně, takže to musí George provést potají a bez Briana. Jake se rozhodl Georgeovi pomoct, ale ještě jim musí pomoct Madea. Onen účet je totiž na jméno Draha Jacksonová, takže by se Madea měla za tuto dámu vydávat a nechat v bance všechny peníze převést na účty charit. Madea nejprve nesouhlasí, ale pak se nechá přemluvit. George, Madea a Jake cestují do New Yorku, a Madee nedělá cesta příliš dobře. Jejich plán ale nakonec vyjde. Madea si jen dovolila trošku improvizovat, když si nechala poslat nějaké peníze i pro sebe. Když plán vyšel, všichni se vrátili do Georgie. FBI zbavila George všech obvinění a jeho rodina se může vrátit domů, všem se bude po Madee a Joeovi stýskat. Madea a Joe se už ale nemohou dočkat, až Georgova rodina odejde. Madea je po jejich odchodu velmi šťastná, protože má dům pro sebe a je v balíku. (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (11)

luksky odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za ptákovinu? Jedine na co se dalo dívat je Denise. A ten český název? Kde na to přišli? Todle je fakt odpad film ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavná úloha, réžia a scenár – Tyler Perry, to je záruka odpadu. Tento nie najchytrejší Afričan nedokáže už roky nič iné, len písať o tom istom, a to ako si niekto prdne, má malého vtáka a iné ponižujúce sexuálne narážky, ktoré môžu byť v malom meradle osviežujúce. Náš černoško ich tam ale dáva bezhlavo jedna radosť a pobavil tým aspoň Neandertálcov, vrátane seba. A do toho zasadil ešte drevených hercov, ktorí na toto šialenstvo hravo stačili. Toto nie je zábavné, to je absolútne mimo misu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě, český i slovenský název je zavádějící, až doslova nesprávný. To, že ženská postava evidentně mužskou, ačkoliv v ději zůstává oficiálně ženskou, se absolutně nespojuje s obsahem. Teď už ale k samotnému obsahu. Nebýt sympaťáka Levyho, asi by to stálo úplně za prd. Toho mám rád ze série American Pie a zde působil vlastně úplně stejně. Dá se i říct, že si z té série „odskočil“ a na chvíli si zahrál v tomto díle. Stejná povaha, stejné výrazy. Děj sám o sobě dost plytký, bez hloubky. Pokud člověk neví, co to Ponziho schéma vlastně je, nepochopí podstatu, která je víceméně i tak slabá a průhledná. Spíš je mi záhadou, že se i v této době ještě točí takové filmy? Když to srovnám s dějově odlišnými, ale stylisticky podobnými filmy (Norbit, Agent v sukni...), zde to postrádalo vše, co by z toho dělalo byť dobrou komedii k odreagování. Po komediální stránce se to nakonec sice tak nějak ukecalo a to hlavně díky věčně žvanící „babochlapě“, která se pořádně rozjela a hláškovala až skoro ke konci filmu, ale jinak? Dojmy? Špatné, nepřesvědčily. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama