foto

JR Bourne

  • nar. 8.4.1970 (47 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

David Bourne Jr se narodil 8. dubna 1970 v Torontu ve znamení berana. Jeho rodina jej oslovovala Juniore a proto převzal pseudonym Jr. David má dvě sestry Kim a Kelly.

Již v osmi letech hrál v TV seriálu PARENT'S PUZZLE. Herectví pro něj ale nebylo dost lákavé a proto začal se studiem ekonomie. Nakonec se však k herectví vrátil a přestoupil na hereckou univerzitu Ryerson Theatre School. Jeho první role po škole byl TV seriál FAMILY PASSION a později film JUNGLEGROUND.

Jedna z nejznámějších rolí přišla se seriálem HVĚZDNÁ BRÁNA, kde ztvárnil Tok'ru Martoufa/Lantaše – přítele kap. Samanthy Carterové a druha symbionta Jolinar, který v kapitánovi krátce byl.

Následovalo několik dalších menších i větších rolí. JR Bourne žije ve Vancouveru v Kanadě. Svůj volný čas nejraději tráví se svým psem Scoobym (směs labradora, dobrmana a beagla). Poslouchá všechno kromě country a heavy metalu. V knihách není vybíravý, ale mezi jeho nejoblíbenější patří Marianne Williamson a Neal Donald Walsch. Jeho nejoblíbeněji barva je modrá.

Zuzana "Jacinda" S.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Frazier Park Recut
2016 Cizí minulost
The Tow
2015 The Preacher's Sin
2014 Fruitcake
2012 Prozrazení
2011 Fly Away
Mann's World, A (TV film)
Ptáčata
2010 Z neoficiálních zdrojů
2009 The Zero Sum
2008 Chronic Town
Odyseus: Cesta do temnoty
Run Rabbit Run
Ztracený poklad Aztéků (TV film)
2006 Osudový dotek 2
Sestry
Unnatural & Accidental
Všechno jde do háje
2005 Nevinnost na prodej (TV film)
Score, The
Six Figures
Stíny z lesa
V moci ďábla
2004 Dokonalý pár (TV film)
Chemistry
Moje sestra vlkodlak 3
Truth About Miranda, The
2003 Arbor Vitae
Favourite Game, The
Na mou čest (TV film)
On the Corner
2002 Jane Post
Stuck
Vražedné ambice
2001 Elita
Exiles In Paradise
Josie a její kočičky
Sea
Srub u jezera 2 (TV film)
13 duchů
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1998 Future Sport (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
1997 Správné styky (TV film)
1996 Ve jménu spásy
1995 Final Goal, The
Jungleground
1994 Porcaria

TV seriály

2017 Somewhere Between (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
The Wolves Of War (S06E20)
Broken Glass (S06E19)
Genotype (S06E18)
další epizody (12)
2016 Outcast (TV seriál)
All Alone Now (S01E03)
Vlčí mládě (TV seriál)
Relics (S06E04)
Sundowning (S06E03)
2015 UnREAL (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Restoration (S04E03)
Kravaťáci (TV seriál)
Privilege (S05E06)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Párty (S02E08)
Nebezpečný přítel (S02E06)
Zrůda (S02E04)
další epizody (6)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Obchodní finty (S01E06)
Pomsta (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Zákony lovce (S01E12)
Ples (S01E11)
Druhý kapitán (S01E10)
další epizody (10)
Hranice nemožného (TV seriál)
Soustřeď se a zeptej se znovu (S03E12)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S05E09)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smutný konec (S05E15)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S06E15)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Rezonanční efekt (S09E13)
2005 Godiva's (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rozděl a panuj (S04E05)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Vyhánění čerta ďáblem (S03E13)
Vzpomínky Jolinar (S03E12)
Hadova píseň (S02E18)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
Tok'rové 2 (S02E12)
Tok'rové 1 (S02E11)

Dokumentární

2007 Hurikán na povel (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace