foto

Jan Hooks

  • nar. 23.4.1957
    Decatur, Georgia, USA
  • zem. 9.10.2014 (57 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Jimmy Glick v Lalawoodu
1998 Simon Birch
1993 Nebezpečná žena
Šišouni v New Yorku
1992 Batman se vrací
Frosty Returns (TV film)
1987 Funland
1986 Trenérka
1985 Pee-Weeho velké dobrodružství
1983 Prime Times (TV film)

TV seriály

2013 Cleveland show (TV seriál)
Mr. & Mrs. Brown (S04E21)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Den matek (S04E20)
Vše o mé matce (S04E12)
2004 Game Over (TV seriál)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Veliká Marge (S14E04)
2001 Futurama (TV seriál)
Láska Benderovská (S03E06)
Simpsonovi (TV seriál)
Konec šikany ve Springfieldu (S12E16)
1999 Providence (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Marge jako rukojmí (S11E08)
Osm raubířů (S11E07)
Mor na Amora (S10E14)
1997 Hiller and Diller (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Dvě paní Nahasapímapetilonové (S09E07)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1994 Martin Short Show, The (TV seriál)
1992 Dennis Miller Show, The (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1982 Not Necessarily the News (TV seriál)

Dokumentární

1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
1988 Superman 50th Anniversary (TV film)

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad) - a.z.
2001 Primetime Glick (TV pořad)
1996 Dana Carvey Show, The (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 Joe Piscopo Special, The (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace