foto

Marc Andréoni

  • nar. 8.2.1961 (56 let)
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 3 dny na zabití
2013 Hurá na Francii
La storia di Cino
Pauvre Richard!
2012 La Vérité si je mens ! 3
On se quitte plus (TV film)
Paříž jedné noci
Stars 80
2009 Celle que j'aime
Frères de sang (TV film)
Choix de Myriam, Le (TV film)
2007 Jeho veličenstvo Minor
Taxi 4
2006 Poésie del amor
2005 Espace détente
2004 Je suis votre homme
Okrsek 13
Trois petites filles
2003 Bonheur ne tient qu'à un film, Le
Gomez a Tavaréz
La petite semaine, À
2002 Aram
La cuirasse
Zázračný čich (TV film)
Život mě zabíjí
2001 Balibalo
Přece bych ti nelhal!
2000 Ces forces obscures qui nous gouvernent (TV film)
Total western
1999 Ballade de Don, La
Můj otec, moje matka, moji bratři a moje sestry
Pur moment de rock'n roll, Un
1998 J'aimerais pas crever un dimanche
Zonzon
1997 Ledový statek (TV film)
1996 Coeur de cible (TV film)
Sélect Hôtel
1995 Fils de flic (TV film)
1994 La Machine
Leon
Velká dcera (TV film)
1993 Couples et amants
Chacun pour toi
Yeux de Cécile, Les (TV film)
1991 Oostende
1989 Bateau bar, Le
Hiver 54, l'abbé Pierre
1987 Mon bel amour, ma déchirure
1986 Paulette, la pauvre petite milliardaire
1985 Bébé
Slovo policajta
1984 Korsičtí bratři
1983 Elle voulait faire du cinéma (TV film)
Un homme à ma taille

TV seriály

2013 La croisière (TV seriál)
2008 Aïcha (TV seriál)
2006 Nováčci (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
Docteur Claire Bellac (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1995 Boeuf-carottes, Les (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Déambulation
2001 Balibalo
1998 Zonzon

Režijní filmografie

Filmy

2005 Déambulation
2001 Balibalo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace