foto

Melissa Carnell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mucho Dinero
2014 Werewolf Rising
2013 I kærlighedens navn
2011 Humans Versus Zombies
2010 Boggy Creek
M.O.B Finance
Savage County (TV film)
Young Again
2009 Down for Life

TV seriály

2015 Ray Donovan (TV seriál)
Ruku na to (S03E05)
2014 Drsný šerif (TV seriál)
Mezi borovicemi (S03E04)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Odcizení (S02E02)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Nechť zvítězí ta lepší (S04E04)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2008 Nevěděla jsem, že čekám dítě (TV seriál)

Dokumentární

2012 Im Namen der Liebe (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky