Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finney pověří Raye, aby zajistil informace, které zmaří guvernérovo úsilí o znovuzvolení, a dohoda s NFL tak půjde ke dnu. Ray se však díky této misi postaví mezi Finneyho a Paige a začne hrát na obě strany. Conor mezitím zažije něco, co mu změní život. Mickey s Daryllem zásobují mejdan začínajícího podniku v Silicon Valley kokainem a šlapkami a vztah Bunchyho a Teresy nabere nečekaný zvrat. A protože je Abby v Bostonu, musí Bridget pomoci s jejími studijním i citovými problémy Ray. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda naštěstí nebyla tak tragická jako předchozí díl, přestože tvůrci stále netušili, jak naložit s postavou Abby. Bunchy mě znovu dokázal rozesmát, nenudil jsem se ani s Mickeym a Darylem, situace u Finneyových byla stále komplikovanější a mám pocit, že Eddie Marsan podává stále lepší výkony. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se to začíná komplikovat mezi Finneyovými a víceméně taky u Mickeyho a arménců. Už teď je jasné, že ho z toho Ray zase nějak vytáhne. Je mi líto Bunchyho, že mu zase upláchla žena, ale teď aspoň ví, z čeho se mu postaví bez viagry, a že ženská submisivita ho fakt neláká. Proti gustu žádný dišputát. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama