foto

Maja Maranow

  • nar. 20.3.1961
    Nienburg/Weser, Dolní Sasko, Západní Německo
  • zem. 4.1.2016 (54 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
2014 Milované sestry
2012 Eine Frau verschwindet (TV film)
2011 Mord in bester Familie (TV film)
2009 Hinter blinden Fenstern (TV film)
Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
2007 Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
Zeit zu leben (TV film)
2005 Liebe nach dem Tod (TV film)
2003 Liebe Schwester (TV film)
Místo činu: Brémy - Řeznická láska (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
2001 Denninger - Der Mann mit den zwei Gesichtern (TV film)
Späte Rache (TV film)
1996 Kindermord, Der (TV film)
Natascha - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
Sestry až do smrti (TV film)
1995 Man(n) sucht Frau (TV film)
1994 Nicht nur der Liebe wegen (TV film)
1993 Engel ohne Flügel
1992 Nächtliche Besucher, Der
Sie und Er (TV film)
1991 Místo činu - Případ Schimanski (TV film)
1990 Der Neue Mann (TV film)
Ex und hopp - Ein böses Spiel um Liebe, Geld und Bier (TV film)
1989 Europa, abends
1988 Tatort - Programmiert auf Mord (TV film)
Ungleiches Paar, Ein (TV film)
1985 André schafft sie alle
Hochzeitstag, Der (TV film)
1984 Místo činu - Pachatel a oběť (TV film)
1983 Tage im Hotel

TV seriály

2016 Nachtschicht (TV seriál)
Der letzte Job (E13)
Správná dvojka (TV seriál)
Geplatzte Träume (E64)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Vermächtnis (E63)
Beste Freunde (E62)
Stirb einsam! (E61)
další epizody (4)
2014 Správná dvojka (TV seriál)
Späte Rache (E59)
Der Freitagsmann (E58)
Alte Wunden (E57)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau im roten Kleid (E55)
Prager Frühling (E54)
2012 Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
Eine Tote zu viel (E52)
Die Gottesanbeterin (E51)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
Am Abgrund (E49)
Tödliches Schweigen (E48)
další epizody (4)
2010 Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
Dschungelkampf (E45)
2009 Nachtschicht (TV seriál)
Blutige Stadt (E06)
Správná dvojka (TV seriál)
Das große Fressen (E44)
La Paloma (E43)
Geschlechterkrieg (E42)
další epizody (4)
2008 Správná dvojka (TV seriál)
Mit aller Macht (E40)
Freundinnen (E39)
Hungrige Seelen (E38)
2007 Lutter (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
Blutige Ernte (E36)
Stumme Wut (E35)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flucht aus Santo Domingo (2) (S06E20)
Flucht aus Santo Domingo (1) (S06E19)
Správná dvojka (TV seriál)
Zahn um Zahn (E34)
Gier (E33)
Dunkle Schatten (E32)
další epizody (4)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Ihr letzter Kunde (E30)
Lebende Ziele (E29)
2004 Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
Der Verdacht (E27)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Das große Schweigen (E26)
Blutsbande (E25)
Kollege Mörder (E24)
2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Kinderträume (E23)
Träume und Lügen (E22)
Der Mann, den ich hasse (E21)
2001 Správná dvojka (TV seriál)
Verraten und verkauft (E20)
Der schöne Tod (E19)
Kleine Fische, große Fische (E18)
další epizody (4)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Vendeta (E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Todfeind (E16)
Bankraub (E15)
Tödliche Rache (E14)
1999 Správná dvojka (TV seriál)
Braunauge (E13)
Die Natter (E12)
Der letzte Kampf (E11)
další epizody (4)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Das Bombenspiel (E09)
Auge um Auge (E08)
1997 Správná dvojka (TV seriál)
Roter Schnee (E07)
Mordlust (E06)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Kopfjäger (E05)
Lautlose Geschäfte (E04)
Das Chamäleon (E03)
další epizody (5)
Správná dvojka (TV seriál)
Eins zu Eins (E05)
Mörderisches Wiedersehen (E04)
Kaviar Connection (E03)
1995 A.S. (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Erbarmungslos (E02)
1994 Die Unbestechliche (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Smíšená dvouhra (E01)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Cluedo - Das Mörderspiel (TV seriál)
Soukromé zločiny (TV seriál)
1992 Oppen und Ehrlich (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
Jolly Joker (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
Rivalen der Rennbahn (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky