foto

Ryan Gage

  • nar. 17.1.1983 (36 let)
    Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Scottish Mussel
The Gamechangers (TV film)
2014 Hobit: Bitva pěti armád
2013 Hobit: Šmakova dračí poušť
Vraždy na domácí frontě (TV film)
2009 Hamlet (TV film)
2007 Psanec
1995 Soudce Dredd

TV seriály

2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
2015 Serial Thriller: Angel of Decay (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)

Videa (2)

  • Video © BBC
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Ukázka z filmu 5 - Tom Burke (herec), Hugo Speer (herec), Tara Fitzgerald (herečka), Ryan Gage (herec)
    01:21
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace