foto

Gen Hošino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hikkoši daimjó
2018 Mirai, dívka z budoucnosti
2017 Joru wa midžikaši aruke jo otome
2016 Chieri to Cherry
2015 Kouhaku ga umareta hi (TV film)
2013 Hakoiri musuko no koi
Hrátky s peklem
Saint onii-san
2008 Nonko
Šónen Merikensack
2005 Tiger & Dragon Special (TV film)
2004 69

TV seriály

2017 Kónodori (TV seriál)
Purádžu (TV seriál)
2016 Nigeru wa hadži da ga jaku ni tacu (TV seriál)
2015 Kónodori (TV seriál)
2014 Yube no Kare Ashita no Pan (TV seriál)
2011 11 nin mo iru! (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
2009 Gōsuto furenzu (TV seriál)
2008 Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Šúkan Maki Jóko (TV seriál)
2007 Tantei gakuen Q (TV seriál)
2006 Akihabara@Deep (TV seriál)
Mo Hitotsu no Sugar & Spice (TV seriál)
2005 Jasašii džikan (TV seriál)
Tiger & Dragon (TV seriál)
2004 Gekidan Engimono (TV seriál)
2003 Manhattan rabu stôrî (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace