foto

Joe Flynn

  • nar. 8.11.1924
    Youngstown, Ohio, USA
  • zem. 19.7.1974 (49 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Záchranáři
1975 The Strongest Man in the World
1973 Gentle Savage
Girl Most Likely to..., The (TV film)
Super táta
Toy Game, The
1972 Now You See Him, Now You Don't
1971 Chlupatý poradce
How to Frame a Figg
Million Dollar Duck, The
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
My Dog, the Thief (TV film)
Vernon's Volunteers (TV film)
1968 Did You Hear the One About the Traveling Saleslady?
Miláček Herbie
1967 Divorce American Style
Ready and Willing (TV film)
1965 McHale's Navy Joins the Air Force
1964 McHale's Navy
1963 Flubberův potomek
1961 Cry for Happy
Když jsem naposledy viděl Archieho
Lover Come Back
1959 -30-
1958 Go, Johnny, Go!
This Happy Feeling
1957 Panama Sal
Portland Expose
1956 Indestructible Man
The Boss
The Steel Jungle
1955 Hodiny zoufalství
The Seven Little Foys
Trial
1954 The Big Chase
1948 The Babe Ruth Story

TV seriály

1973 Faraday and Company (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Mickeyho přátelé (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
Tim Conway Show, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Blondie (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
McKeever & the Colonel (TV seriál)
1961 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Calvin and the Colonel (TV seriál)
The Hathaways (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Escape Clause (S01E06)
1958 Flight (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Life of Riley (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1973 Match Game 73 (TV pořad)
1970 Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
Tim Conway Comedy Hour, The (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1966 The John Gary Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1960 The 12th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1956 The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace