foto

William Schallert

  • nar. 6.7.1922
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 8.5.2016 (93 let)
    Pacific Palisades, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pytel kostí (TV film)
2009 Green Lantern: První let
2008 Nové sčítání hlasů (TV film)
2007 Sweetzer
1999 Show Patty Dukeové (TV film)
1997 Druhá občanská válka (TV film)
To Dance with Olivia (TV film)
1996 Harvey (TV film)
1994 V zajetí rocku (TV film)
1993 Beethoven 2
Matiné
1991 Held Hostage: The Sis and Jerry Levin Story (TV film)
House party 2: Pyžamový mejdan
Paní Lambertová si vzpomíná na lásku (TV film)
1990 Incident (TV film)
1989 Cross of Fire (TV film)
1988 Bring Me the Head of Dobie Gillis (TV film)
1987 Sparkyho kouzelné piano
Vnitřní vesmír
1986 David and Goliath
Texas (TV film)
Under the Influence (TV film)
1985 Gidget's Summer Reunion (TV film)
1984 Amazons (TV film)
Gremlins
Učitelé
1983 Grace Kelly (TV film)
Through Naked Eyes (TV film)
Zóna soumraku
1980 Hangár 18
1979 Cvok
1977 Tail Gunner Joe (TV film)
1976 Dawn: Portrait of a Teenage Runaway (TV film)
Tunnel Vision
1975 Promise Him Anything (TV film)
The Strongest Man in the World
1974 Death Sentence (TV film)
Remember When (TV film)
1973 Honička (TV film)
Charley Varrick
Partners in Crime (TV film)
1972 Man on a String (TV film)
Peege
Trial of the Catonsville Nine, The
1971 Escape (TV film)
1970 Colossus: The Forbin Project
Two Boys (TV film)
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
Sam Whiskey
1968 Elvis: Speedway
Will Penny
1967 Hodina pušek
V žáru noci
1963 Best of Patty Duke (TV film)
Philbert (Three's a Crowd)
Shotgun Wedding
1962 Paradise Alley
Stateční jsou osamělí
1960 Hodiny odvahy
The Gambler, the Nun and the Radio (TV film)
1959 Blue Denim
Jeden den muže mimo zákon
Noční rozhovor
The Beat Generation
1958 Cry Terror!
Juvenile Jungle
Some Came Running
Torpedo Run
1957 Girl in the Kremlin, The
Kapka krve
Man in the Shadow
Man on Fire
Monolith Monsters, The
Tarnished Angels, The
Tattered Dress, The
The Incredible Shrinking Man
The Story of Mankind
1956 Glory
Massacre at Sand Creek (TV film)
Pistolník
Přesvedčení
Psané ve větru
Raw Edge
The Lone Ranger
1955 An Annapolis Story
Bobby Ware Is Missing
Hell's Horizon
Smoke Signal
Top of the World
1954 Black Tuesday
Captain Kidd and the Slave Girl
Down Three Dark Streets
Gog
Riot in Cell Block 11
Rozbouřené nebe
Shield for Murder
Them!
The Raid
Tobor the Great
1953 Port Sinister
Sword of Venus
The Girls of Pleasure Island
1952 Captive Women
Flat Top
Holiday for Sinners
Hoodlum Empire
Invasion, U.S.A.
Just This Once
Paula
Rose of Cimarron
Sally and Saint Anne
Storm Over Tibet
The Jazz Singer
Torpedo Alley
Zpívání v dešti
1951 Anne of the Indies
Bannerline
Belle Le Grand
M
The Man from Planet X
The People Against O'Hara
The Red Badge of Courage
1950 Lonely Heart Bandits
Perfect Strangers
1949 Lehkovážný okamžik
Mighty Joe Young
1947 Doctor Jim
The Foxes of Harrow

TV seriály

2011 2 $ocky (TV seriál)
2010 The Deep End (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Sloupy (S02E13)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Angry Beavers, The (TV seriál)
1996 Jumanji (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál) - a.z.
Další trable s Tribbly (S05E06) - a.z.
1995 Svengoolie (TV seriál) - a.z.
1994 Pohotovost (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útočiště (S02E10)
Superman (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Rybí policie (TV seriál)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
The New Gidget (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Still the Beaver (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Blind Ambition (TV seriál)
Ike (TV seriál)
Legends of the Superheroes (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Apple Pie (TV seriál)
Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
Little Women (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 All's Fair (TV seriál)
Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Nancy Walker Show, The (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
These Are the Days (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Maude (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
1971 Funny Face (TV seriál)
Man and the City, The (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Trable s tribbly (S02E13)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
McKeever & the Colonel (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Combat Sergeant (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Ford Star Jubilee (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 Commando Cody: Sky Marshal of the Universe (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Edgar G. Ulmer - The Man Off-screen
2001 Intimate Portrait: Patty Duke (TV film)
1999 Celebrity Profile: Patty Duke (TV film)
1996 100 Years of Horror: The Monster Makers

TV pořady

1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace