foto

Sarah Fain

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Selection, The (TV film)
2012 The Selection (TV film)

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Making a Murderer (E10)
2018 For the People (TV seriál)
The Library Fountain (S01E04)
2016 The Family (TV seriál)
What Took So Long (E12)
All the Livelong Day (E07)
2014 The 100 (TV seriál)
Day Trip (S01E08)
Earth Kills (S01E03)
2013 666 Park Avenue (TV seriál)
The Elysian Fields (E12)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Hero Complex (E04)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
The Descent (S02E12)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Mladí delikventi (S02E16)
Upíří deníky (TV seriál)
Plan B (S02E06)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrý odhad (S02E09)
Jádro případu (S02E01)
Nevidět zločin (S01E12)
Dům loutek (TV seriál)
Ozvěny (S01E08)
Šedá hodina (S01E05)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Recoil (S06E09)
The New Guy (S06E04)
2006 Policejní odznak (TV seriál)
Smoked (S05E09)
Tapa Boca (S05E04)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Back in the Hole (S04E10)
Insurgents (S04E06)
2001 All About Us (TV seriál)
2000 Just Deal (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1990 Glory Days (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Making a Murderer (E10)
Jeopardy! (E09)
Queen for a Day (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace