foto

Claire Goose

  • nar. 10.2.1975 (44 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Rezort
2012 Candle to Water
2008 Bad Day
2006 Love Lies Bleeding (TV film)
2005 Secret Smile (TV film)
2003 Friday Night In
Gifted (TV film)

TV seriály

2018 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Art of War (S03E06)
The Sins of the Father (S03E05)
2016 The Coroner (TV seriál)
Crash (S02E10)
Pieces of Eight (S02E09)
The Foxby Affair (S02E08)
další epizody (10)
2015 The Coroner (TV seriál)
Dirty Dancing (S01E10)
The Deep Freeze (S01E09)
Napoleon's Violin (S01E08)
další epizody (10)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
Smrt v ráji (TV seriál)
Hidden Secrets (S04E02)
2014 Undeniable (TV seriál)
2011 Exil (TV seriál)
2006 Perfect Day: The Funeral (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2001 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Every Breath You Take: Part 2 (S01E10)
Every Breath You Take: Part 1 (S01E09)
A Simple Sacrifice: Part 2 (S01E08)
další epizody (8)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Pilot: Part 2 (S01E02)
Pilot: Part 1 (S01E01)
1999 Holby City (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)

Host

TV pořady

2002 RI:SE (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Audience with the Bee Gees, An (TV pořad)
1993 Shooting Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace