foto

Russell Lee Fine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Empire State (TV film)
2006 Sherrybaby
2004 Zavíráme krám
2002 Prach a popel
2001 "O"
Women in Film
Šedá zóna
1998 Side Streets
1997 Small Taste of Heaven, A
Stíhání
Vraždy po internetu
1996 Girls Town
1995 The Pompatus of Love

TV seriály

2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Struny v pozadí (S03E14)
Šach mat (S03E11)
2011 Luck (TV seriál)
Ace Forces Escalante to Swap Jockeys (E05)
Necessary Roughness (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ve službách FBI (TV seriál)
Odpočítávání (S03E10)
Jak na překupníky (S03E09)
Jako ty (S03E08)
další epizody (14)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
We All Saw This Coming (E20)
Ve službách FBI (TV seriál)
Na ráně (S02E09)
Kariérista (S02E08)
Vězňovo dilema (S02E07)
další epizody (16)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Volný pád (S01E07)
Sázka na všechno (S01E06)
Ukradený portrét (S01E05)
další epizody (7)
Havárie (TV seriál)
The Pain Won't Stop (S01E13)
Ring Dings (S01E12)
2008 Havárie (TV seriál)
TF-36, Sprint Left, T-4 (S01E11)
The Future Is Free (S01E10)
Pissing in the Sandbox (S01E09)
další epizody (11)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Dickensovský aspekt (S05E06)
Výroky pro tisk (S05E05)
Přechodné období (S05E04)
další epizody (6)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Easy Is the Way (E13)
The Black Drop (E12)
Wasn't That Enough? (E11)
další epizody (12)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Pochybnosti (S04E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2002 Naqoyqatsi
1998 Art of Influence, The (TV film)
1996 VH1 Storytellers (TV seriál)

TV pořady

1992 Real World, The (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 For Life (TV seriál)
Daylight (E08)
Do Us Part (E07)
Brother's Keeper (E03)
další epizody (4)
2018 Bull (TV seriál)
Excessive Force (S03E03)
Quantico (TV seriál)
Who are you? (S03E13)
Ghosts (S03E12)
Heaven’s Fall (S03E06)
další epizody (4)
2017 Salvation (TV seriál)
Řekni pravdu (S01E06)
Bull (TV seriál)
How to Dodge a Bullet (S01E21)
Ospalá díra (TV seriál)
The Way of the Gun (S04E11)
Loco Parentis (S04E07)
Columbia (S04E01)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Ragnarok (S03E18)
Incommunicado (S03E15)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
Brian's Song (S03E10)
Damascus (S03E09)
A Place to Fall (S03E01)
Ospalá díra (TV seriál)
Novus Ordo Seclorum (S03E08)
Dead Men Tell No Tales (S03E05)
Whispers in the Dark (S03E02)
další epizody (4)
2014 Inteligence (TV seriál)
Graceland (TV seriál)
Faith 7 (S02E13)
Echoes (S02E12)
The Unlucky One (S02E06)
další epizody (4)
Ve službách FBI (TV seriál)
Diamantová výměna (S05E13)
2013 Graceland (TV seriál)
Pawn (S01E12)
Goodbye High (S01E07)
Guadalajara Dog (S01E02)
další epizody (4)
Hostages (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Poslední sledovačka (S05E03)
Starý zločin (S04E16)
Kousek měsíce (S04E14)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Vlastní zájmy (S04E10)
Dávná minulost (S04E08)
Soudný den (S03E16)
další epizody (4)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Stále ve střehu (S03E01)
Chuť pomsty (S02E14)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Graceland (TV seriál)
Pawn (S01E12)
Happy Endings (S01E11)
King's Castle (S01E10)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky