foto

Russell Lee Fine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Empire State (TV film)
2006 Sherrybaby
2004 Zavíráme krám
2002 Prach a popel
2001 "O"
Women in Film
Šedá zóna
1998 Side Streets
1997 Small Taste of Heaven, A
Stíhání
Vraždy po internetu
1996 Girls Town
1995 Pompatus of Love, The

TV seriály

2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Struny v pozadí (S03E14)
Šach mat (S03E11)
2011 Luck (TV seriál)
Ace Forces Escalante to Swap Jockeys (E05)
Necessary Roughness (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Odpočítávání (S03E10)
Jak na překupníky (S03E09)
Jako ty (S03E08)
další epizody (14)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
We All Saw This Coming (E20)
Ve službách FBI (TV seriál)
Na ráně (S02E09)
Kariérista (S02E08)
Vězňovo dilema (S02E07)
další epizody (16)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Volný pád (S01E07)
Sázka na všechno (S01E06)
Ukradený portrét (S01E05)
další epizody (7)
2008 Havárie (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Dickensovský aspekt (S05E06)
Výroky pro tisk (S05E05)
Přechodné období (S05E04)
další epizody (6)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Easy Is the Way (E13)
The Black Drop (E12)
Wasn't That Enough? (E11)
další epizody (12)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Pochybnosti (S04E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2002 Naqoyqatsi
1998 Art of Influence, The (TV film)
1996 VH1 Storytellers (TV seriál)

TV pořady

1992 Real World, The (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
Excessive Force (S03E03)
Quantico (TV seriál)
Who are you? (S03E13)
Ghosts (S03E12)
Heaven’s Fall (S03E06)
další epizody (4)
2017 Salvation (TV seriál)
Chip Off the Ol' Block (S01E06)
Bull (TV seriál)
How to Dodge a Bullet (S01E21)
Ospalá díra (TV seriál)
The Way of the Gun (S04E11)
Loco Parentis (S04E07)
Columbia (S04E01)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Ragnarok (S03E18)
Incommunicado (S03E15)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
Brian's Song (S03E10)
Damascus (S03E09)
A Place to Fall (S03E01)
Ospalá díra (TV seriál)
Novus Ordo Seclorum (S03E08)
Dead Men Tell No Tales (S03E05)
Whispers in the Dark (S03E02)
další epizody (4)
2014 Inteligence (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Diamantová výměna (S05E13)
2013 Graceland (TV seriál)
Hostages (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Poslední sledovačka (S05E03)
Starý zločin (S04E16)
Kousek měsíce (S04E14)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Vlastní zájmy (S04E10)
Dávná minulost (S04E08)
Soudný den (S03E16)
další epizody (4)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Stále ve střehu (S03E01)
Chuť pomsty (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace