foto

Alice Amter

  • nar. 11.5.1966 (54 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1
2018 Smothered by Mothers
2013 Book of Daniel, The
2010 Infection: The Invasion Begins
2009 Penance
2007 American Zombie
The Drucker Files
2005 Pit Fighter
2004 Rent-a-Person
2003 Exorcism
Hon na člověka
Osamělý mstitel
2002 Americký Casanova
Hodná holka
Pacino Is Missing
2000 Mirror, Mirror IV: Reflection
The Privateers (TV film)

TV seriály

2020 Tenkrát poprvé (TV seriál)
…, když jsem se cítila super indicky (E04)
…, když jsem se opila s hvězdami školy (E03)
2019 Sorry for Your Loss (TV seriál)
Thirty Years (S02E07)
2017 Skandál (TV seriál)
Dead in the Water (S06E09)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Paralýza a priority (S01E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tajný projekt (S08E08)
2015 Chasing Life (TV seriál)
The Big Leagues (S01E16)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Improvizace se slavnostním projevem (S08E22)
2012 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Porucha transportéru (S05E20)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Relativita triviálních rozhodnutí (S05E04)
Hypotéza o zamoření škůdci (S05E02)
Výměna spolubydlících (S04E24)
další epizody (4)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Zesílené vzpomínky (S03E07)
Expedice na monopól (S02E23)
2008 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Griffinova ekvivalence (S02E04)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Koktejlový experiment (S01E08)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Italská aféra (S01E16)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Nechte malé děti (S04E21)