foto

Flora Thiemann

  • nar. 2002
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Herr und Frau Bulle: Totentanz (TV film)
Sunburned
Zraněná srdce
2017 Tygří mléko
2016 Nellyino dobrodružství
2015 Der verlorene Bruder (TV film)
2014 Frauenherzen (TV film)
Láska, dorty a rock 'n' roll
Sněhová královna (TV film)
2013 Sputnik
2012 Štěstí
2010 Utajená láska (TV film)

TV seriály

2015 Frauenherzen (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Někdo jiný (S11E01)
2013 Rozmarné jaro (TV seriál)
Slavnost slunovratu (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky