foto

Tim Barker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Alter Egos
2003 Holky z kalendáře
2000 Boj s vlkem (TV film)
1998 Broken Vessels
1992 The Bridge
1989 Setkání
1988 Twelfth Night, or What You Will (TV film)
1987 Měsíc na venkově
Samé lži (TV film)
1985 Morons from Outer Space
1982 Home Sweet Home (TV film)

TV seriály

2017 Quantico (TV seriál)
LNWILT (S02E14)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cizí zásah (S07E21)
2016 Černá listina (TV seriál)
Féma č.132 (S03E12)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
Brotherhood (S01E13)
2011 Trollied (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 The Royal Today (TV seriál)
2004 Courtroom, The (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Nad zákonem (S05E04)
1999 Ať jedí koláče (TV seriál)
Což takhle dát si Juchie (E04)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Benny se vrátil (S04E01)
1997 Wokenwell (TV seriál)
1996 And the Beat Goes On (TV seriál)
Family Money (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Dwelling Place, The (TV seriál)
Once Upon a Time in the North (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Under the Hammer (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Gone to Seed (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Nice Town (TV seriál)
1991 Dark Season (TV seriál)
Perfect Hero, A (TV seriál)
Rich Tea and Sympathy (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
No Job for a Lady (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Jim Henson Hour, The (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
1988 Gentleman's Club, A (TV seriál)
Rockliffe's Folly (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
Haló, haló! (TV seriál)
Salám ve skříni (S03E03)
1985 Screen Two (TV seriál)
Who, Sir? Me, Sir? (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Pacific War in Color (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace