foto

Clarence Brown

  • nar. 10.5.1890
    Clinton, Massachusetts, USA
  • zem. 17.8.1987 (97 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1931 Maitressa Guvernérova
1929 Navy Blues
1925 Ben Hur
1924 Maják

Dokumentární

2005 Garbo - a.z.
1980 Hollywood (TV seriál)
1941 You Can't Fool a Camera
1938 Hollywood Goes to Town
1925 Screen Snapshots No. 2

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace