foto

Nick Dear

  • nar. 11.6.1955 (64 let)
    Portsmouth, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Frankenstein (divadelní záznam) - divadelní hra
2003 Byron (TV film)
Eroica (TV film)
1999 Turn of the Screw, The (TV film)
1997 Hráč
1995 Persuasion

TV seriály

2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Hra na vraždu (S13E03)
Sloni mají paměť (S13E01)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Tragédie o třech jednáních (S12E01)
2008 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt staré posluhovačky (S11E01)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Hercule Poirot (TV seriál)
Karty na stole (S10E02)
2004 Hercule Poirot (TV seriál)
Poslední víkend (S09E04)

Dokumentární

2013 Inside the Mind of Leonardo (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky