foto

Steffi Kühnert

  • nar. 19.2.1963 (57 let)
    Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Rebland (TV film)
2019 In Wahrheit - Still ruht der See (TV film)
Meine Nachbarn mit dem dicken Hund (TV film)
Tatort: Für immer und dich
2018 Spreewaldkrimi - Tödliche Heimkehr (TV film)
Tatort - Damian (TV film)
Tatort - Sonnenwende (TV film)
2017 Familie ist kein Wunschkonzert (TV film)
Legenda o Timmovi neboli o chlapci, který prodal svůj smích
Tatort - Goldbach (TV film)
Zorn - Kalter Rauch (TV film)
2016 Hey Bunny
O zpívajícím stromku (TV film)
Odvážnému štěstí přeje
Solo für Weiss – Das verschwundene Mädchen
Solo für Weiss – Die Wahrheit hat viele Gesichter (TV film)
Zwei verlorene Schafe (TV film)
2015 Anderst schön (TV film)
Eine wie diese (TV film)
Herr Lenz reist in den Frühling
Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
2014 Sněhová královna (TV film)
Tatort - Zirkuskind
2013 Die Frau, die sich traut
Hai Alarm am Müggelsee
Polizeiruf 110 - Kinderparadies (TV film)
Scherbengericht
2012 2 für alle Fälle - Manche mögen Mord (TV film)
Bankraub für Anfänger (TV film)
Bis zum Horizont, dann links!
Eine Hand wäscht die andere (TV film)
Geliebtes Kind (TV film)
Věž (TV film)
2011 Hotel Lux
Konečná uprostřed cesty
Krauses Braut (TV film)
Nachsitzen (studentský film)
Schmidt & Schwarz (TV film)
2010 Nácíček
Solange du schliefst (TV film)
2009 Bílá stuha
Der Tote im Spreewald (TV film)
Die Entbehrlichen
Dinosaurier
Místo činu - Holčičky (TV film)
2008 Listopadové dítě
Robert Zimmermann žasne nad láskou
Sedmé nebe
2007 Baculka (TV film)
Guten Morgen, Herr Grothe (TV film)
Krauses Fest (TV film)
Louis Elefantenherz
Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
Zeit der Fische
Zu schön für mich (TV film)
2006 Elbe
Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
Všichni nebyli vrazi (TV film)
2005 Im Schwitzkasten
NVA
2004 Das Schwalbennest (TV film)
2003 Pan Lehmann
2002 Láska na grilu
1999 Eastie Boys
1996 Männerpension
1992 Varieté
1986 Polizeiruf 110 - Das habe ich nicht gewollt (TV film)
1979 Patricia (TV film)
1978 Sedm pih

TV seriály

2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die wilde Heidi (S22E38)
2017 Pod jedním nebem (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Wilsberg (TV seriál)
In Treu und Glauben (E52)
2015 Jezero Weissensee (TV seriál)
Kaltes Herz (S03E06)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Schlechte Nachrichten (S02E09)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Amok (S04E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der richtige Zeitpunkt (S13E02)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Vater gesucht (S03E18)
2004 Typisch Mann! (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Leben auf Vorschuss (E116)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky