foto

Diana Pavlovská

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Grand Unified Theory
2011 Nezvratný osud 5
Sunflower Hour
2007 Loupení jehňátek (TV film)
Passion´s Web (TV film)
Svatyně (TV film)
2003 Delikátní umění parkování
1994 Paris or Somewhere (TV film)

TV seriály

2018 A Million Little Things (TV seriál)
The Game of Your Life (S01E05)
2017 The 100 (TV seriál)
Echoes (S04E01)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Caleb (S02E03)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
Sacrifice (S08E23)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Povídka o lásce (S04E15)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Hranice nemožného (TV seriál)
Na druhé straně 2 (S02E23)
Na druhé straně 1 (S02E22)
2008 Svatyně (TV seriál)
Svatyně pro všechny, 1. část (S01E01)
2006 Saved (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Léčba nudou (S01E07)
The Collector (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace