foto

Vladimír Neff

  • nar. 13.6.1909
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 2.7.1983 (74 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1968 Třináctá komnata - kniha
1953 Tajemství krve - kniha
1941 Gabriela - kniha
1940 Minulost Jany Kosinové - kniha

TV seriály

1986 Zlá krev (TV seriál) - kniha
Epizoda 7 (E07) - kniha
Epizoda 6 (E06) - kniha
Epizoda 5 (E05) - kniha
další epizody (7)
1968 Sňatky z rozumu (TV seriál) - kniha
Epizoda 5 (E05) - kniha
Epizoda 4 (E04) - kniha
Epizoda 3 (E03) - kniha
další epizody (5)

Scenáristická filmografie

Filmy

1960 Pochodně
1956 Nezlob, Kristino

Herecká filmografie

TV pořady

1969 Knihy mají své osudy (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace