foto

Jacek Braciak

  • nar. 12.5.1968 (51 let)
    Drezdenko, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
2018 Kler
Trenérova dcera
2017 Volta
2016 Kamper
Volyň
2015 Drzewo i ja
Spravedlivý
Żyć nie umierać
2014 Sblížení
U strážnýho anděla
2013 V úkrytu
2012 Dopraváci
2011 Pokaż kotku, co masz w środku
Růžena
2010 Nie ten człowiek
Růžička
Trzy minuty. 21:37
2009 Nigdy nie mów nigdy
2008 Drzazgi
Rozmowy nocą
2007 Jasne błękitne okna
Katyň
Szaleńcy
2006 Podróz
2005 Mistr
Z odzysku
2004 Trzeci
2003 Warszawa
2002 Edi
2000 Poslední mise
Wielkie rzeczy: System (TV film)
1999 Skok
1997 Prostytutki
1993 Únos Agáty
1992 Wielka wsypa

TV seriály

2018 Druga szansa (TV seriál)
Pozory (S05E01)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
To ty (S04E10)
Rozgrywka (S04E08)
další epizody (21)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
It’s showbusiness (S02E07)
další epizody (17)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2011 Rodzinka.pl (TV seriál)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Prosto w serce (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Spotkania (S01E10)
W matni (S01E09)
Wielkanoc '41 (S01E07)
další epizody (4)
Glina (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (9)
2007 Cztery poziomo (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2006 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Oficer (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Zemsta (E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace