foto

Martin Horn

  • nar. 1962
    Lippstadt, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Verunsichert - Alles Gute für die Zukunft (TV film)
2016 Wellness für Paare (TV film)
2013 Prameny života
2011 Její poslední den (TV film)
2009 Svatební horečka v Campobello
Unter Bauern
2008 Buddenbrookovi (TV film)
2007 Die Aufschneider
2004 Der Stich des Skorpion (TV film)
Lovesick (studentský film)
Stauffenberg (TV film)
2003 Bernský zázrak
Mendy - Das Wusical (TV film)
2002 Junimond
1996 Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume (TV film)
Zerrissene Herzen (TV film)
1995 Beim nächsten Kuß knall ich ihn nieder

TV seriály

2021 Unbroken (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2017 Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Papi ist der Beste (E06)
Ballern und bumsen (E05)
Ein Festival der Liebe (E04)
další epizody (6)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Frankenstein (S16E23)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Oslnivá krása (S10E01)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Tödliche Wahl (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky