foto

Thorbjørn Harr

  • nar. 24.5.1974 (44 let)
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 22 July
Bel Canto
Stockholm: Miluj svého únosce
2017 Cesta za králem trollů
Karsten og Petra ut på tur
2016 Beyond Sleep
Poslední král
2015 Karsten a Petra na Safari
2014 Karsten a Petra - zimní prázdniny
Karsten a Petra slaví Vánoce
Náplava
2013 Karsten a Petra - nejlepší kamarádi
2012 Do tmy
Dva životy
2010 Olsenbanden jr. Mestertyvens skatt
2007 Dům bláznů
Mars & Venus
2006 Mirakel
Repríza
2005 Hledání přátel
2003 Mot Moskva

TV seriály

2018 Kielergata (TV seriál)
2015 Younger (TV seriál)
Sk8 (S01E08)
Broke and Pantyless (S01E07)
Shedonism (S01E06)
další epizody (5)
2014 Vikingové (TV seriál)
Krvavý orel (S02E07)
Nesmiřitelní (S02E06)
Odpovědi psané krví (S02E05)
další epizody (7)
2013 Karsten og Petra (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
První sněm (S01E01)
2008 Hvaler (TV seriál)
2002 Lekestue (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
1997 Tre på toppen (TV seriál)
1991 U (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace