foto

Richard Bebb

  • nar. 12.1.1927
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.4.2006 (79 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Farma Cold Comfort (TV film)
1991 Král Ralph
1990 The Tragedy of Flight 103: The Inside Story (TV film)
1989 Síla vůle (TV film)
1987 Born of Fire
1985 Sacred Hearts
1972 Papežka Jana
1971 The Tragedy of King Richard II (TV film)
1963 A Matter of Choice
That Kind of Girl
1956 The Rescuers (TV film)

TV seriály

1998 Big Women (TV seriál)
1997 Melissa (TV seriál)
1996 The Prince and the Pauper (TV seriál)
1995 Konečný tah (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství claphamské kuchařky (S01E01)
1986 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Collectors (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1982 The Barchester Chronicles (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1977 Marie Curie (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 Sanctuary (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Buddenbrooks (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The House Under the Water (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Target (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Electrode 93 (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Gay Cavalier, The (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
Time of Day, A (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1986 Story of English, The (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace