foto

Yves Bright

  • nar. 7.7.1972 (47 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Week in London
Fatal Crossroads
I Got the Hook Up 2
2018 Downward Twin
Proxy Kill
2017 Bodied
Child of Satan
Santa Stole Our Dog: A Merry Doggone Christmas!
Stalked By My Ex (TV film)
2016 Neron
2015 Studio City (TV film)
Vražda v Mexiku (TV film)
2014 Last Supper
2012 Hardflip
2011 Vrah zůstal po škole
2010 The Trainer
2009 Tripping Forward
2008 One, Two, Many
2002 Biz, The

TV seriály

2017 Vlčí mládě (TV seriál)
Triggers (S06E16)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Mise na Mars (S07E16)
2014 Inteligence (TV seriál)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrtelně rychlé občerstvení (S13E02)
2011 Shameless (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Spin the Bottle (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tři dny sněhu (S04E13)
2008 Mentalista (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vlastně normální (S04E11)
2006 Alias (TV seriál)
30 sekund (S05E13)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Noah's Arc (TV seriál)
Playbook, The (TV seriál)
2001 Spyder Games (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Znám ho nazpaměť (S02E23)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
2004 I Wanna Be a Soap Star (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky