foto

Perry Lopez

  • nar. 22.7.1929
    New York City, New York, USA
  • zem. 14.2.2008 (78 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Padlí andělé
1990 Dva Jakeové
1989 Věci, o kterých se nemluví
1987 Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
1974 Čínská čtvrť
1973 Lady Ice
1970 Kellyho hrdinové
1969 Che!
1968 Bandolero!
Daring Game
Sol Madrid
1966 Záchrana vzácného plemene
1963 McLintock!
1962 Taras Bulba
1961 Man-Trap
1960 Zářivá hvězda
1959 Cry Tough
1958 Hlubiny
Violent Road
1957 Omar Khayyam
1956 The Lone Ranger
The Steel Jungle
The Young Guns
1955 Hell on Frisco Bay
I Died a Thousand Times
Pan Roberts
The McConnell Story
Válečný pokřik
1954 Drum Beat
Jubilee Trail
Netvor z Černé laguny

TV seriály

1984 Airwolf (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Dovolená (S01E17)
Tarzan (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace