foto

Anna Navarro

  • nar. 18.8.1933
    Winter Park, Florida, USA
  • zem. 27.12.2006 (73 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Poslední akční hrdina
1988 Anděl pátrá
1980 První smrtelný hřích
1976 Keegans, The (TV film)
1973 Female Artillery (TV film)
1972 Cutter (TV film)
1971 The Impatient Heart (TV film)
1969 Topaz
1958 The Badlanders
Z pekla do Texasu
1955 Son of Sinbad
Wichita
1954 Jubilee Trail
The Adventures of Hajji Baba
The Human Jungle
1953 Jack Slade

TV seriály

1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
1951 The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace