foto

Jack Kesy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Peelova rodina
2018 12 hrdinů
Blood Brother
Deadpool 2
Přání smrti
2017 Hot Summer Nights
Juggernaut
Pobřežní hlídka
2015 Postradatelní agenti
Tomato Soup
V pasti
2014 Grand Street
2013 Empire Gypsy
2012 Morgan
Recruiter
2011 Yelling to the Sky

TV seriály

2020 Deputy (TV seriál)
10-8 Outlaws (E02)
2019 Drápy (TV seriál)
What Is Happening to America (S03E08)
Chicken P***Y (S03E07)
Fly Like An Eagle (S03E06)
další epizody (8)
2018 Drápy (TV seriál)
Čerstvý vítr (S02E10)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E09)
Křižovatky (S02E08)
další epizody (10)
2017 Drápy (TV seriál)
Lavina (S01E10)
Ambrosia (S01E09)
Teatro (S01E08)
další epizody (10)
2016 Agresivní virus (TV seriál)
Bílé světlo (S03E08)
V nezapomnění (S03E04)
Prvorozený (S03E03)
další epizody (5)
Ray Donovan (TV seriál)
Lake Hollywood (S04E10)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Occido Lumen (S02E12)
Ve slepé uličce (S02E11)
další epizody (13)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Pán (S01E13)
Poslední pomazání (S01E12)
Třetí kolej (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky