foto

Diego Wallraff

  • nar. 30.11.1961 (57 let)
    Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Vom Himmel hoch (TV film)
2016 Black Wedding
2012 Rosamunde Pilcherová: Tajemství starého panství (TV film)
2011 Cesta za pokladem (TV film)
2010 Die Schwester (TV film)
Plavba snů: Bermudy (TV film)
2009 Am Kap der Liebe - Unter der Sonne Uruguays (TV film)
2008 Das Traumpaar (TV film)
Loď snů - Rio de Janeiro (TV film)
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Tango zu dritt (TV film)
Tatort - Engel der Nacht (TV film)
2006 Loď snů - Botswana (TV film)
Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
2005 Karate Dog (TV film)
2004 Max Havoc: Dračí kletba
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Tak si vzpomeň (TV film)
2003 Strach (TV film)
2001 Largo (TV film)
2000 Místo činu: Ludwigshafen - Chladnokrevně (TV film)
Na mrtvém bodě (TV film)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV film)
1998 Straßen von Berlin - Die Bazooka-Bande, Die (TV film)
They Come at Night
Vinnetou se vrací (TV film)
1997 Exception to the Rule
Schimanski: Eskadra (TV film)
1996 Das Traumschiff - Sydney (TV film)
Tatort - Bei Auftritt Mord (TV film)
1995 Bible - Starý zákon: Josef (TV film)
Konec jednoho léta (TV film)
Lovers (TV film)
Perezovi
1994 Of Love and Shadows
1993 Das Traumschiff - Südafrika (TV film)
1992 Ginevra
Schattenboxer
1991 Tatort - Wer zweimal stirbt (TV film)
1989 Tatort - Geld für den Griechen (TV film)
1988 Ungleiches Paar, Ein (TV film)
1986 Das Go! Projekt (TV film)

TV seriály

2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Jack (S02E17)
2018 Tým SEAL (TV seriál)
Santa Muerte (S02E09)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Čočka (S02E06)
2011 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Der Tote an der Elbe (E14)
2009 Klimawechsel (TV seriál)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Cesta ke dnu (S02E01)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
Lotta in Love (TV seriál)
2005 O.C. (TV seriál)
The Game Plan (S03E08)
Alias (TV seriál)
Takové obyčejné úterý (S04E13)
2004 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Bei Liebe Mord (E05)
2001 Largo (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace