foto

Maria Sid

  • nar. 13.5.1968 (49 let)
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hrdinové
2016 Tulen morsian
2015 Så ock på Jorden
Třídní sraz po finsku
2014 Hola, hola
Mumíci na riviéře
2013 Joulun tähdet Espoossa (koncert)
Láska, soudruhu
Zločiny z vášně: Mrtvá nevěsta (TV film)
2012 Maria Wern - Přízrak minulosti
Výpadky proudu
2011 Hella W
2009 Emmy
2008 Glenn (TV film)
2007 Rok vlka
2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)
2005 Stíny štěstí
2003 Nainen kedolla (TV film)
1999 Vägen till Lelle
1993 Akvariekärlek
1981 Punaiset saappaat ja muita ihmeitä (TV film)

TV seriály

2012 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sanoiko kukaan tahdon? (S03E12)
Polttareiden varjolla sabotaasia (S03E11)
Ensi-iltajännitystä ja kieroja suunnitelmia (S03E10)
další epizody (6)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (8)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Juhla, Juhannus ja ihana Camilla (S03E06)
Suurten muutosten edessä (S03E05)
Sekaannuksia suhteissa, kirjeissä ja työpaikoissa (S03E04)
další epizody (6)
2009 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Jussina kaikki on toisin (S02E06)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
další epizody (6)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Ilmassa on juhlan tuntua (S01E12)
Kipua ja kyyneleitä (S01E11)
Tähtisilmä (S01E10)
další epizody (6)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Uusia tuulia (S01E06)
Paluu arkeen (S01E05)
Mittumaari (S01E04)
další epizody (6)
2006 Donna Paukku (TV seriál)
2004 Fling (TV seriál)
Kätevä emäntä (TV seriál)
2003 Operation Stella Polaris (TV seriál)
Vasikantanssi (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Dokumentární

2013 Suomi on ruotsalainen (TV seriál)
2012 Lauran matkakuvia: Tukholma (TV seriál)

TV pořady

2016 Sinun tarinasi - Yle 90 (TV pořad) - mod.
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2014 Keidas (TV pořad)
Nuottien matkassa (TV pořad)
2013 Dancing on Ice (TV pořad)
2011 Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
2010 Nenäpäivä-show (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2007 Talent Suomi (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace