foto

Bruno Abraham-Kremer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Neuf jours en hiver (TV film)
2014 La Crème de la crème
Maintenant ou jamais
2011 Monte Carlo
2009 Bellamy
Clara, une passion française (TV film)
Coco Chanel
2008 Pa-ra-da
2007 Comme ton père
Paní z Izieu (TV film)
2005 Jak moc mě miluješ?
Le triporteur de Belleville (TV film)
Nuit noire (TV film)
2004 Superstar
2001 Malraux, tu m'étonnes !
Se souvenir des belles choses
Thérèse et Léon (TV film)
2000 Herci
1999 Petits nuages d'été (TV film)
1998 Vlak života
1996 Můj pasák
1989 Vouivre, La
1987 La Comédie du travail
1986 Cours privé

TV seriály

2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
L'Héritage (S01E03)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
Un homme en colère (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Loupež v supermarketu (S06E05)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
1988 Chaîne, La (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky