foto

Jacques Gamblin

  • nar. 16.11.1957 (61 let)
    Granville, Manche, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 L'Incroyable Histoire du facteur Cheval
2016 Père Fils Thérapie !
2014 24 jours
Hippocrate
Week-ends
2013 Pomsta v Paříži
Ze všech sil
2012 À l'aveugle
2011 L'Infiltré (TV film)
Le Premier homme
Prázdniny u moře
Une vie française (TV film)
2010 I pro lásku se zabíjí - a.z.
Jména lidí
Nous trois
2009 Bellamy
Dans tes yeux
2008 První den zbytku tvýho života
2007 Enfin veuve
Fragile(s)
Naše shledání
2006 Serko
Tygrova brigáda
Vytrvalí
2005 Peklo
2004 25° in Winter
Holy Lola
2003 Dissonances
La petite semaine, À
Les clefs de bagnole
2002 Na krev
Propustka
2001 Bella ciao
Slečna
1999 Děti z mokřin
Uprostřed lží
1998 Doktor játro
1997 Mauvais genre
Tenue correcte exigée
1996 Bougeotte, La (TV film)
Clients d'Avrenos, Les (TV film)
Můj pasák
Někdo to rád holky
Une histoire d'amour à la con
1995 Au petit Marguery
Bídníci 20. století
Sans souci
À la vie, à la mort!
1994 Couchettes express (TV film)
Les Braqueuses
Les brouches (TV film)
Naissances
1993 Fausto
Femme à abattre, La
Tout ça... pour ça!
Un cercueil pour deux (TV film)
1992 Adeus Princesa
C'est mon histoire: Présumé coupable (TV film)
Krásný příběh
1991 Années de plumes, années de plomb (TV film)
1990 Jsou dny... a úplňky
1988 Périgord noir
1986 Été 36, L' (TV film)
1985 Pekelný vlak
1984 Double inconstance, La (TV film)

TV seriály

1990 Vagabond des mers, Le (TV seriál)

Dokumentární

2011 Napůl hmyz, napůl rostlina. Co to je?
2010 Les vagabonds des cendres (TV film) - vyp.
Naissance d'une ile (TV film) - vyp.
2009 Home
L'Enfer d'Henri-Georges Clouzot
Moi, Van Gogh

TV pořady

2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace