foto

Philippe Hérisson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La marcheuse
2014 Vraždy podle Agathy Christie: Viděla jsem vraždu (TV film)
2012 La Stratégie de la poussette
Trois mondes
2011 Byl jednou jeden Belgičan
2010 La marquise des ombres (TV film)
2009 Des gens qui passent (TV film)
Erreur de la banque en votre faveur
Le Bourgeois gentilhomme (TV film)
Livres qui tuent, Les (TV film)
OSS 117: Ztracen v Riu
Obsession(s) (TV film)
2008 Agathe Cléryová
Ca$h
L'Affaire Bruay-en-Artois (TV film)
Záležitost rodiny
2007 Un château en Espagne
2006 Ambiciózní
Prezident
2005 Sky Fighters: Akce v oblacích
2004 Les Revenants
2003 Co vtip, to mrtvola
2001 Gregoir Moulin proti lidskosti
2000 Bandits d'amour
1999 Mes amis
1997 Bonheur est un mensonge, Le (TV film)
1991 25 décembre 58, 10h36
1986 On a volé Charlie Spencer!

TV seriály

2016 Agathe Koltès (TV seriál)
La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
L'Epreuve du feu (S01E06)
Le Retour du fils (S01E05)
L'Ombre d'un doute (S01E04)
další epizody (6)
Duel au soleil (TV seriál)
Le Sens de la famille (S02E01)
Chérif (TV seriál)
A la folie (S03E04)
Policajtka Barbie (TV seriál)
V nouzi poznáš přítele (S04E09)
2015 No Limit (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2014 Hôtel de la plage (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
Le Séminaire (S06E06)
2013 Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)
No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
Vacances j'oublie tout... (S02E07)
Mariage à haut risque (S02E06)
další epizody (8)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
A bout de course (S08E03)
2012 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S01E06)
Le Ralliement (S01E05)
Le Témoin (S01E04)
další epizody (6)
No Limit (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Famille d'accueil (TV seriál)
No life (S10E05)
2010 Interpol (TV seriál)
Marion Mazzano (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Corps étrangers (S04E08)
La Tentation d'Alex (S04E07)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
La tête dans le sac (S01E03)
La ligne jaune (S01E02)
Max (S01E01)
2008 A.D. La guerre de l'ombre (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Tirs croisés (S03E07)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Vents contraires (S02E07)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Crimes en série (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1988 Mésaventures (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace