foto

Debra Stephenson

  • nar. 4.6.1972 (47 let)
    Hull, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Dick Whittington (TV film)

TV seriály

2015 Scream Street (TV seriál)
2013 My Mad Fat Diary (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2004 Mad About Alice (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2001 TV to Go (TV seriál)
2000 Dinner of Herbs, A (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt darebáka (S01E03)
1997 Reckless (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1995 Cone Zone (TV seriál)
1984 Spitting Image (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)
2006 Body Image (TV seriál)
2005 Best Ever Family Films (TV film)
Forty Years of Fuck (TV film)
2004 Bad Girls: Most Wanted (TV film) - a.z.
2003 Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)
2001 I Love 1990's (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Friday Night Project, The (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1983 Through the Keyhole (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace