foto

Hubert Mulzer

  • nar. 1947
    Memmingen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Herzblut. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska mezi jahodami (TV film)
Schutzpatron. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2015 Einer für alle, alles im Eimer (TV film)
2013 Einfach die Wahrheit (TV film)
Seegrund. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Milchgeld. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
Wer's glaubt, wird selig
2011 Blaubeerblau (TV film)
Můj nejlepší nepřítel
Papa allein zu Haus (TV film)
Therese geht fremd (TV film)
2010 Die Route (TV film)
2009 Nichts als Ärger mit den Männern (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
Schlimme Finger
Schutzlos (TV film)
Vraždy na dožínky (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Král Drozdí brada (TV film)
Náš vůdce
Wieder daheim (TV film)
2007 Místo činu - Sen z Au (TV film)
2006 Eine Chance für die Liebe (TV film)
Strach Fay Grimové
Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (TV film)
Vineta
2005 3° Kälter
Emilia - Familienbande (TV film)
Marias letzte Reise (TV film)
Schimanski - Hřích (TV film)
2004 Der geteilte Raum
Die Sitte - Der Lockvogel (TV film)
Tatort - Herzversagen (TV film)
2002 Místo činu: Brémy - Závěrečný zápas (TV film)
Místo činu: Hamburg - Pasažér (TV film)
Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
2001 Das Schneeparadies (TV film)
Dvojí nasazení - Mnichov (TV film)
Marga Engel schlägt zurück (TV film)
Místo činu - Volným pádem (TV film)
Místo činu: Brémy - Nenápadná žena (TV film)
Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
Polizeiruf 110 - Fliegender Holländer (TV film)
Vera Brühne (TV film)
Zúčtování s minulostí
Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Modelky (TV film)
Schule
Smrtící vlna (TV film)
Zehn wahnsinnige Tage (TV film)
1999 Kulička a Toník
Místo činu: Brémy - Čtyři jezdci z Apokalypsy (TV film)
1998 Ein Fleisch und Blut (TV film)
Mann fällt nicht vom Himmel, Ein (TV film)
Männer vom K3 - Tödliches Spiel, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Hetzjagd (TV film)
Silberdisteln (TV film)
1997 14 Tage lebenslänglich
Die drei Mädels von der Tankstelle
Eine Herzensangelegenheit (TV film)
Klassenziel Mord (TV film)
Tatort - Bienzle und der tiefe Sturz (TV film)
1996 Alles außer Mord - Das blonde Gift (TV film)
Za hranicí ticha
1995 Transatlantis
1992 Růže pro Afriku (TV film)
1991 Wounded Faces
1987 Tatort - Gegenspieler (TV film)

TV seriály

2016 Lena Lorenz (TV seriál)
Ein Fall von Liebe (S02E07)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Bunker (S05E12)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Schmetterling (S13E07)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unangenehme Wahrheiten (S15E02)
2009 V podezření (TV seriál)
Der schmale Grat (E13)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Die falsche Frau (E12)
Wilsberg (TV seriál)
Filmriss (E22)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
Speer a Hitler (TV seriál)
2004 Strom přání (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Alle für einen (S01E06)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Hořící srdce (E02)
1998 Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Kaltes Herz (E09)
1997 Drunter und drüber (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt v pivovaru (S02E05)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1994 Der Komödienstadel - Die Hochzeitskutsche (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky