foto

Marie-Sohna Conde

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Il a déjà tes yeux
Rappelle-toi (TV film)
2015 La Taularde
2014 Une histoire banale
2013 J'adore ma vie! (TV film)
2012 30° couleur
2011 Půlnoc v Paříži
Vyhlášení války
2010 Dancing Paris
Fracture (TV film)
Ve tvých rukou
2009 La Première étoile
Nemrtví
2008 De nouvelles vies (TV film)
2007 Adriana a já (TV film)
Regarde-moi
2005 Je ne suis pas là pour être aimé
2003 Bratrstvo ticha
1999 Migrations de Vladimir, Les

TV seriály

2018 HP (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Héroïnes (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky