foto

Marie-Sohna Conde

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Il a déjà tes yeux
2015 La Taularde
2014 Une histoire banale
2013 J'adore ma vie! (TV film)
2012 30° couleur
2011 Půlnoc v Paříži
Vyhlášení války
2010 Dancing Paris
Fracture (TV film)
Ve tvých rukou
2009 La Première étoile
Nemrtví
2008 De nouvelles vies (TV film)
2007 Adriana a já (TV film)
Regarde-moi
2005 Je ne suis pas là pour être aimé
2003 Bratrstvo ticha
1999 Migrations de Vladimir, Les

TV seriály

2017 Héroïnes (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace