Reklama

Reklama

Nemrtví

  • Francie Mutants
Trailer

Obsahy(1)

Svět napadl pandemický vir, který mění lidské bytosti na primitivní a krvežíznivé kreatury. Marco a Sonia se pokusí najít řešení z této svízelné situace, avšak Marco je také kontaminován. Začíná se pomalu měnit a Sonia, která s ním čeká dítě, má před sebou dilema. Musí bojovat se Zombie a zároveň proti muži, kterého miluje. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Mutants nepřinášejí do post apokaliptického ani do zombie žánru nic nového, takže moje prvotní nadšení dost sykavě uhasínalo po celý film, ovšem není to tak, že by se mi film nelíbil jen asi stejně jak již napsal J*A*S*M po shlédnutí jsem již takové nadšení necítil. Na druhou stranu zasněžené prostředí a tichý opuštěný hotel byl nemálo depresivní a masky byly taky u zombií zdařilé, ale poslední dobou je dost přezombíkováno, takže člověk neví co si má myslet. Podobě jako u 28 dní poté se i mutants nesou podobným duchem což není špatné a dostatečně vážná hudba dodala na dramatičnosti. 65% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mám rád zombíčiny a myslel som, že Francúzi im dajú niečo, čo im nedali Američania, Taliani či Briti. Ale je to len more klišé – od klišé postáv po klišé zvraty. Nezačína to úplne márne, ale dej sa čoskoro stal natoľko fádny, banálny a krajne neoriginálny, že skutočne neverím, že by mohol nadchnúť fanúšika pod-žánru, ktorí videl aspoň 50 najslávnejších zombíčin. Škoda, že tvorcovia nevyužili pozoruhodnú výpravu: dej sa odohráva v obrovskom opustenom komplexe uprostred zasnežených hôr. V skutočnosti sa ale v zasnežených lesoch odohrá len jedna krátka naháňačka. Čakal som „zombícke OSVIETENIE“... bol som naivný. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Mutants působí chladně nejenom svým zasněženým prostředím, ale i svým bizarním zpracováním. Zombíci zde vypadají opravdu k světu a jsou vyšperkovaní do posledního detailu, což mě na první pohled u takového nízko rozpočtového filmu mile překvapilo. S krví se tu nešetří, ale na té počítačové se mělo ještě trochu více zapracovat. Při scénách například s mačetou, nebo i střelbě se krvavé cákance okatě ztrácely ve vzduchu ještě dřív, než dopadly na zem. Závěr nebyl špatný a tak celkově si myslím, že se to dokoukat v pohodě dá. Škoda jen toho jednotvárného prostředí a demence několika vedlejších postav. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Moc dobře naladěný jsem do tohoto filmu nešel, protože se týkal další nákazy a zombíků, které jak už asi víte, nemusím. Znuděně jsem očekával další šablonovitou zápletku, která mi nenabídne nic nového a jen u toho zas zbytečně budu ztrácet čas. No, ale Francouzi to přece jenom neudělali až tak jalové a já se na to dodíval bez přestávky. Prostředí zasněžených hor a lesů rozhodně můžu, navíc mi byla představitelka Sonii sympatická, takže jsem tomu dal šanci. Sice je tu na můj vkus zas až moc „romantiky“, ale naštěstí masky mutantů stáli za to. Dokonce se tu i sem tam objeví náznak zajímavé atmosféry a krve tu bylo taky dost. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tradičně suše neoriginální virózní zápletku na koukatelné úrovni udržuje hlavně velmi sympatická hlavní hrdinka a zajímavé prostředí obrovského komplexu (laboratoř? obytný komplex?) uprostřed lesů v horách a vlastně i zajímavě pojaté postavy hrané neokoukanými herci. Takhle nějak bude vypadat Resident Evil 14. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V čase 14-15 minúta sa palivová ručička zobrazujúca stav nádrže mení z plnej na prázdnu. (zuzulatomas)
  • Film měl premiéru 31. 5. 2009 na Filmovém festivalu Gérardmer ve Francii. (Terva)

Reklama

Reklama