foto

Vincent Londez

  • nar. 11.8.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 L'Échange des princesses
2016 Den dobytí Bastily
2014 Une histoire banale
2013 Lulu sama sebou
2011 Pět malých prasátek (TV film)
2003 Rencontre avec le dragon

TV seriály

2019 Prise au piège (TV seriál)
Public Enemy (TV seriál)
L'Exode (S02E10)
Le Massacre des innocents (S02E09)
Tu honoreras ton père et ta mère (S02E08)
další epizody (10)
2018 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S02E09)
2017 Mise Odysseus (TV seriál)
2016 Public Enemy (TV seriál)
Le Jugement dernier (S01E10)
Tu ne tueras point (S01E09)
Agnus Dei (S01E08)
další epizody (10)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Rex (Jean Moulin), mon patron (E02)
Les Rebelles du 17 juin 1940 (E01)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Zones d'ombre (S01E03)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Le Temps qu'il nous reste (S08E06)
2010 Interpol (TV seriál)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Jeux dangereux (S03E03)
2007 Sur le fil (TV seriál)
2006 Préjudices (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Dokumentární

2013 Břišní instinkt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace