foto

Susan Porrett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Short Stay in Switzerland, A (TV film)
2006 Po Tomášovi (TV film)
1999 Mauvaise passe
Plunkett & Macleane
1997 Svatý
1993 Gallowglass (TV film)
1989 Precious Bane (TV film)
1988 Madame Sousatzká
1986 Studená válka
1984 Soukromá slavnost
Společenství vlků

TV seriály

2014 Mapp and Lucia (TV seriál)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Zašívárna (S02E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a sny (S06E02)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
How Do You Want Me? (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1992 Life and Times of Henry Pratt, The (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1990 Alfonso Bonzo (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Byt v třetím patře (S01E05)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace